Nadace O2 slaví 20. narozeniny

Nadace O2 slaví 20. narozeniny - Fotka
26.5.2022 – 14.6.2022 Autor: Marie Bezačinská

Zaměstnanci O2 se můžou těšit na tematické besedy s odborníky v prostorách nového tréninkového centra v Praze.

První workshop s organizací Tichý svět, který podporujeme v rámci interního grantového programu Ruku na srdce pro neziskovou organizaci, startuje už v 9:00. Tomáš Jelínek nás seznámí s činností Tichého světa a protáhne nám prsty při výuce základní komunikace ve znakovém jazyce

Od 10:00 se od Aleše Erbera, odborného lesního hospodáře, se na workshopu Les a krajina budoucnosti aneb udržitelná společnost dozvíme, co dělat, aby jednou naše děti a děti našich dětí mohly taky chodit do lesa.

Linka bezpečí je s námi spojená už 26 let. Od vedoucí odborných služeb Kateřiny Liškové a vedoucí Rodičovské linky Kateřiny Schmidové se ve 13:00 dozvíme, s jakými situacemi se v rámci hovorů nejčastěji setkávají a jak reagovat na vybrané psychické obtíže u dětí a dospívajících.

Máte pocit, že online extrémismus dětí se v našich podmínkách neobjevuje? Z omylu nás ve 14:00 vyvede Barbora Vegrichtová z katedry zdravotnických oborů a ochrany obyvatelstva ČVUT, přední odbornice na radikalizaci, extremismus a terorismus. Registrujte se a nakoukněte pod pokličku novému tématu programu O2 Chytrá škola.

Během celého dne budeme k dispozici. Probrat s námi můžete nejen programy Nadace O2. Přijďte si zahrát online pexeso, vyluštit kvízy nebo si pohrát s robůtky. Bude na vás čekat i malé občerstvení.