19. 04. 2018

Zaměstnanci O2 podpořili na velikonočních trzích chráněné dílny

Zaměstnanci O2 na jaře podpořili zaměstnávání osob se zdravotním či sociálním znevýhodněním celkovou částkou 123 125 Kč. Velikonočních trhů, které se konaly v Praze, Ostravě, Ústí nad Labem i Pardubicích, se zúčastnilo celkem 33 chráněných dílen. Nadace O2 pořádá trhy již od roku 2007. Za tu dobu zaměstnanci O2 nakoupili v chráněných dílnách výrobky za více než 2 000 000 Kč.
Zaměstnanci O2 podpořili na velikonočních trzích chráněné dílny

Zaměstnanci na trzích mohli již tradičně nakupovat různé zboží od nakládaných sýrů, kvalitní kávy, čokolád, přes ozdoby, textilní výrobky, květinové věnce, až po keramické či papírenské výrobky. Během trhů se navíc zaměstnanci mohli zapojit do kreativních dílen, ve kterých měli možnost si např. ozdobit zápisník, vytvořit vlastní brož nebo keramickou dekoraci.

Speciální velikonoční akci pro zaměstnance připravila také restaurace Perfect Canteen. Kromě speciálního menu, nabízela na svém stánku smoothies, mazanec a chléb s vajíčkovou pomazánkou. Výtěžek ve výši 24 016 Kč, který se skládal z dobrovolných příspěvků zaměstnanců O2 a části tržeb za prodané pokrmy, již tradičně putoval do Dobrovolnického centra FN MOTOL.

Děkujeme, že podporujete fungování chráněných dílen a těšíme se na vás na vánočních trzích 12. prosince 2018!