Vánoční trhy, které pomáhají

Vánoční trhy, které pomáhají - Fotka
21.12.2018 Autor: Nadace O2

Vánoční trhy chráněných dílen, které jsou již tradiční součástí adventního času v O2, se letos konaly 12. prosince ve 4 lokalitách – v budovách O2 v Ostravě, Pardubicích, Praze a Ústí. Trhů se účastnilo celkem 33 chráněných dílen, které nabízely široký sortiment nejen vánočního zboží. V Praze se mohli zaměstnanci také zapojit do  kreativního tvoření s chráněnými dílnami a vyrobit si svíčky nebo ozdobit perníčky.

Zaměstnanci O2 za dobré nákupy od  vánočních dekorací, přes nakládané hermelíny, čokolády, a šperky, až po  nejrůznější textilní a papírenské výrobky utratili celkem 156 336 korun.

Charitativní vánoční akci si pro zaměstnance O2 připravila v pražské centrále také restaurace Perfect Canteen. Výtěžek z prodaného ovocného punče a vánočního hruškového závinu ve výši 14 024 korun již tradičně putoval na podporu Dobrovolnického centra FN  Motol.

Děkujeme zaměstnancům, kteří nákupem na vánočních trzích podpořili zaměstnávání osob se zdravotním či sociálním znevýhodněním, a těšíme se na velikonoční trhy v dubnu 2019!