24. 11. 2017

Gesto desetiletí: Zvítězila naše podpora Linky bezpečí

Včera večer proběhlo vyhlášení nejlepších dobročinných projektů realizovaných českými firmami. Moc nás těší, že Gestem desetiletí se stala Nadace O2 a její podpora krizových a asistenčních linek. Kromě Linky bezpečí Nadace O2 podporuje také Linku pro seniory a svou Linku pro neslyšící a nevidomé. Všechny tyto linky fungují díky finanční, odborné a technologické podpoře O2.
Gesto desetiletí: Zvítězila naše podpora Linky bezpečí

„Linku bezpečí podporujeme více než 20 let a v čase k ní přibyly i Linka pro neslyšící a nevidomé a Linka pro seniory. Pomáhat těm, kteří pomoc potřebují, považujeme za samozřejmé. Ocenění si velmi vážíme,“ říká generální ředitel O2 Tomáš Budník, který ocenění přebíral.

Z deseti dobročinných projektů, které za uplynulé desetiletí změnily tvář Česka, vybírali ten nejlepší čtenáři deníku E15 a zpravodajského webu E15.cz. Garantem ocenění je platforma pro odpovědné podnikání Byznys pro společnost.

Více o naší spolupráci s Linkou bezpečí se dočtete v tomto článku: http://zpravy.e15.cz/domaci/udalosti/gesto-desetileti-uteky-rozvody-deprese-detstvi-nejsou-jen-usmevy-1338494