05. 11. 2018

1 kup & 1 daruj: Kup jednu knihu a my druhou pošleme zdarma tam, kde je opravdu potřeba.

V současné době jsme svědky prudkého rozvoje a masového šíření digitálních technologií, na jaké mnozí z nás nejsou připraveni. Nadace O2 se snaží posílit digitální a mediální gramotnost napříč celou populací naší společnosti, abychom se v tomto digitálním světě dokázali všichni bez výjimky pohybovat bezpečně a s rozumem. Nadace O2 věří, že Nejlepší kniha o fake news je kvalitním průvodcem tímto prostředím. A proto jsme se rozhodli podpořit tuto knihu tím, že za každý prodaný výtisk během listopadu 2018 pošleme druhý zdarma do škol, domovů a klubů pro seniory, nízkoprahových center a dalších.

Pomozte nám a spolku Zvol si info šířit osvětu o fake news a udělejte před Vánoci radost sobě i druhým.

Díky naší spolupráci dostaneme 1 000 knih tam, kde jsou opravdu potřeba. Je jen na vás, kam druhou knihu pošleme. Pomozte nám dostat osvětu o fake news tam, kde má podle vás největší smysl!

Stačí navštívit e-shop Albatros Media, zakoupit knihu a následně vyplnit formulář o tom, kam chcete poslat druhou knihu zdarma.

Jak to funguje:

Jedna zakoupená kniha = jedna darovaná kniha
- Pokud koupíte knihu přes Albatros e-shop, budete moci určit, kam druhou pošleme.
- Po zakoupení knihy přes Albatros e-shop obdržíte do e-mailu dotazník, ve kterém budete moci vyplnit místo určení.

Celkově rozešleme až tisíc výtisků Nejlepší knihy o fake news na dobročinné účely podle platných pravidel akce.
Pokud se nevyčerpá kvóta tisíce zákazníků, kteří by chtěli zaslat knihu na určené místo, zbytek knih rozešleme do námi vybraných organizací.

Více o spolupráci se můžete dozvědět na stránkách Masarykovy univerzity, na které spolek Zvol si info působí.